Restauracja Kameralna w Pszczynie – Gwarancja dobrego smaku

Wydarzenia

Menu_degustacyjne_pszczyna_kameralna

Menu degustacyjne | Restauracja Kameralna

Obublikowano:

Menu 1

Przystawka: Terina z perlicy – Pasztet z perliczki z autorską ziołową kruszonką
Danie główne: Wołowina długo duszona, podana z kaszą gryczaną i pianką chrzanową
Deser: Brownie z lodami z rabarbaru

Menu 2

Przystawka: Humus z grochu z orzechami podane z podpłomykiem
Danie główne: Pierogi z bobem i jabłkiem
Deser: Rafaelo z lodami

Warunki rezerwacji:

1. Kupujecie online http://bit.ly/Menu-degustacyjne
2. Rezerwujecie stolik - minimum 2 dni do przodu +48 502770484 lub mailowo restauracjakameralna@hotelpiaskowy.pl
3. Wybieracie menu 1 lub menu 2,
4. Podajecie liczbę osób ( minimalna liczba osób:4 )
5. Opłacacie rezerwacje 59,00 pln /os przelewem na rachunek bankowy
PKO Bank Polski SA: 88 1020 2368 0000 2802 0325 5650
+ możliwość opłacenia z góry win Wachtenbur Winzer / Alcon Winzer w festiwalowej cenie 26,00 pln (lub zamówienie na miejscu w cenie 36,00 pln)
6. Przyjeżdżacie i delektujecie się daniami

Jeżeli masz pytania, dzwoń 502 770 484:)
Do zobaczenia przy stole!