Restauracja Kameralna w Pszczynie – Gwarancja dobrego smaku

Wydarzenia

SRW18W_cover

Restaurant Week 18-30 kwietnia

Obublikowano:

Przed nami wielkie emocje! Zapraszamy na wiosenny Silesia Restaurant Week, którego hasłem przewodnim jest „WYJDŹMY DO RESTAURACJI”

Każda okazja jest dobra… by świętować! Weź udział w największym polskim festiwalu restauracyjnym i spędź czas przy stole z bliskimi i znajomymi!

Przed nami XI odsłona Silesia Restaurant Week. Festiwal odbędzie się między 18 a 30 kwietnia, a my, kolejny raz, bierzemy w nim udział.

Trzydaniowe doświadczenie restauracyjne – przystawka, danie główne i deser – w festiwalowej cenie 49 zł. To najlepsza okazja na poznanie nowych smaków, kuchni i naszej restauracji.

MENU

Menu 1

Przystawka: Terina z perlicy – Pasztet z perliczki z autorską ziołową kruszonką

Danie główne: Wołowina długo duszona, podana z kaszą gryczaną i pianką chrzanową

Deser: Brownie z lodami z rabarbaru

zdjęcie: Magdalena Furgała

brownie

 Menu 2 wege

Przystawka: Humus z grochu z orzechami podane z podpłomykiem

Danie główne: Pierogi ( podsmażane ) z bobem i jabłkiem

Deser: Rafaelo z lodami

zdjęcie: Magdalena Furgała

rafaello z lodami

Rezerwacje na stronie: http://bit.ly/Restaurant-Week-Kameralna-rezerwacje

Dołącz również do wydarzenia na Facebooku ➡http://bit.ly/Kameralna-Restaurant-Week-Wydarzenie

Do zobaczenia przy stole!